Bongers
Situated in: Wageningen
Description

Bongers is a Recognised Mover based in Wageningen. Established almost 100 years ago in 1920, Bongers has made a name for itself in central Netherlands and specialises in (inter)national private home and business removal.

With 12 qualified movers, Bongers is a medium-sized company and is affiliated with the international network. Harmony Relocation Network. Bongers is also ISO-certified. Moovyn has worked with Bongers from the outset, and Moovyn customers give Bongers an average score of 8.6. Check beforehand what our customers say about Bongers.


Features

  • National and international removals
  • Household contents storage
  • Dismantling and packing service and handyman
  • Special transport (upright and grand pianos, works of art and water beds)
  • Office removals
  • Emigration service

Look at reviews

Name
Comment
Lieke uit Utrecht

In grote lijnen tevreden, alleen ik vond dat de communicatie tussen en Moverall.com en de verhuizer iets soepeler kon verlopen

Den Hartog

De verhuizing is uiteindelijk niet uitgevoerd door Voerman, maar door Bongers. Het werk heeft een uur stil gelegen door de regen. We vonden het jammer dat we het uur extra moesten betalen. Het werk is wel goed uitgevoerd, het ging vlot met 3 mensen. Ik ben opzich wel tevreden!

Ron op de Beke

Ja. Bongers, met name Edwin en Marco waren klasse.

Bedrijf De Achterkant

In één woord: Goed! Het was een lastige verhuizing in het centrum van Utrecht. De jongens hebben heel hard gewerkt want veel is via de trap verhuisd.

Jenessi

I'd like to take this opportunity to thank you and the staff of Bongers for the moving arrangements. AGS were also very efficient in the delivery and everything came in intact.

Van Vliet

Ze waren snel, kwalitatief goed en prijstechnisch ook goed. De prijs die ik in mijn hoofd had daar kwamen ze uiteindelijk ook ongeveer op.

Van der Meer

Mijn schoonzoon heeft jullie gevonden, we hebben ook verhuizers over de vloer gehad maar jullie waren goedkoper uitgekomen. ik ben zeer tevreden en de jongens hebben alles binnen de tijd verhuisd. Als ik iemand weet die gaat verhuizen dan zal ik jullie zeker aanraden.

Noch

De verhuizing goed gegaan alles was optijd. Alles was perfect en alle afspraken zijn ze nagekomen. Ze waren zelfs 15 minuten eerder klaar!

Scott

Ze waren vriendelijk en op tijd en alle verwachting hebben ze waar gemaakt. Was wel een extra man nodig, verder kon de piano gewoon door de voordeur.

Van der Sanden

Deskundige verhuizers ze werkten snel door en waren zelfs een uur eerder klaar.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move