De Gruijter & Co
Situated in: Zoeterwoude
Description

De Gruijter & Co is Moovyn’s only removal company by royal appointment. Based in Zoeterwoude and established in 1881, De Gruijter’s 35 movers and 10 removalsvans handle high-end private home removal throughout the whole of the Netherlands.

In 1881, De Gruijter handled Dutch King William III’s move to Het Loo Palace. The highest achievable quality in removals is in their DNA. De Gruijter has been on the Moovyn platform from the very beginning. Various Moovyn customers have shared their experiences. Always read all the Moovyn reviews first.


Features

  • National and international removals
  • ‘Deluxe’ packing and unpacking service
  • Household contents storage
  • Dismantling and packing service
  • Packing and transport of works of art

Look at reviews

Name
Comment
Jan Raes

Het Concertgebouworkest speelt op de meest uiteenlopende locaties in de wereld. Één ding staat voorop bij een transport van de instrumenten van het orkest; er mag eenvoudigweg niets fout gaan. Zo`n transport gaat echt met een militaire precisie. Dat wel vraagt om een logistiek partner die onderkent waarom elk detail belangrijk is. Dit hoef je de Gruijter & Co. niet eens te vertellen; zij komen zelf met nuttige adviezen, toegewijd als ze zijn….

Marianne

De aanloop naar de verhuizing was wat stressvol, wegens de tijddruk. De verhuizing zelf was prima georganiseerd. De twee verhuizers waren super en ik heb me nergens zorgen over gemaakt. In de uitkomst heb ik altijd vertrouwen gehad, omdat we met een zeer professioneel verhuisbedrijf hebben samengewerkt.

Jules en Searl Kortenhorst - Vetter

Searl en ik zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de verhuizing hier in Nederland. Het team dat de afgelopen dagen onze huisraad heeft ingepakt was uiterst professioneel, heel vriendelijk en correct, en heeft keihard gewerkt. Daarmee is alles echt vlekkeloos verlopen. Wij hebben in het verleden vaak internationaal verhuisd, dit was de beste ervaring tot op heden! Onze complimenten aan het hele team.

Van den Bergh

Verhuizing is goed verlopen, een verhuizer was iets te laat (was naar het los adres gegaan) uiteindelijk hebben de jongens hun pauze ingelverd om alsnog volgens de planning klaar te zijn.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move