Easymoving
Situated in: Hilversum
Description

Easymoving is based in Hilversum and is not a Recognised Mover. They operate in the Amsterdam area plus central Netherlands and with 16 professional movers and 6 removal vans, they are no longer a small removal company.

Easymoving was established in 1996 and focuses 100% on smaller private home removals. Moovyn sees their core values of speed, price and flexibility reflected in customers’ reviews. Easymoving scores 8.1 in more than 30 reviews from Moovyn customers. Always check beforehand what other Moovyn customers say about Easymoving.


Features

  • National removals
  • Household contents storage
  • Dismantling and packing service

Look at reviews

Name
Comment
Van Bers

Vriendelijk en professioneel na behoren uitgevoerd, het is nu in opslag en ik heb het volle  vertrouwen dat het daarna ook keurig wordt verhuisd.

Mw. Brons

Ze kwamen een uur te laat, dat vond ik wel heel vervelnd maar daarna hebben ze goed doorgewerkt en waren we ruim voor de afgesproken tijd klaar

Fred Vos

het ging fantastisch de jongens hebben hard gewerkt en met dekens alles bedekt waar nodig was om beschadigingen te voorkomen

Willemsen

Ik was zeer tevreden, ik kon pinnen en dat vond ik heel prettig de mannen waren zeer vriendelijk en beleefd.

Mevr. Van der Bom

Ik ben heel erg tevreden. Met de aanbetaling ging even wat mis maar is direct opgelost en verder is alles perfect verlopen.

Mw. Hendriks

Erg tevreden! Het verhuisteam had alleen niet verwacht dat het volume zo hoog was, terwijl dit wel uit de reservering via Moverall was gekomen. Ze kwamen met 2 verhuizers, die hebben heel hard door moeten werken om alles op "tijd"af te krijgen. Hierdoor liep wel de verhuizing een uur uit.

Inge

Erg tevreden met de verhuizing door jullie. Werknemers waren erg vriendelijk en werkten goed samen. We zijn zelfs uit eten geweest met de verhuizers in Den Haag toen ze daar hadden gelost. Het enige dat stuk was gegaan was datgene wat ikzelf slordig had ingepakt.

Eva van Rooyen

Betrouwbaar en soepel verlopen.

Koen

De verhuizers waren voortvarend ze pakten het gewoon goed aan. Ze hadden wel eventueel meer advies of tips kunnen geven hoe wij het zouden kunnen aanpakken of voorbereiden. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed

Van Kampen

Goedkoop en harstikke vriendelijk en zo snel  gebeurd

Shwan

goed bedrijf, ze zijn op tijd gekomen en de mensen waren vriendelijk

J. Pieterse

Het zijn harde werkers en ze waren efficiënt, omdat het raam niet open kon om alles met de lift naar beneden te krijgen hebben de jongens alles met de trap naar beneden moeten schouwen en alsnog binnen de geplande tijd verhuisd.

Wemmenhove

De verhuizing ging uitstekend. Het personeel was erg vriendelijk en hielden rekening met mijn specifieke wensen.

Van Es

Het begon een beetje stroef, we hadden meer spullen dan in de offerte was aangegeven en toch is het uiteindelijk goed gekomen er zijn nog 2 extra mannen bijgekomen en waren we toch op tijd klaar

Van den Bergh

Aan het begin vond ik het niet helemaal duidelijk wat de dozen betreft en de ontheffingen, maar op de dag van de verhuizing is het helemaal prima gegaan en ben zeer tevereden over Easy Moving en ik zou ze zo aanraden.

Vink

De verhuizing ging prima. Het liep op rolletjes. De volgende keer verhuizen wij weer met Easymoving. Ik zou hen aanbevelen. De site Moverall.com was heel prettig. Geen mensen die over de vloer kwamen en het dempt de kosten.

Dhr. Schoutendorp

Zeer vlotte verhuizing, geen incidenten en alles is netjes op de juiste plek gelegd, gewoon zeer tevreden

Stichting Abrona

De jongens waren netjes op tijd en de verhuizing verliep vlot.

Van der Leeden

De verhuizing is vlekkeloos verlopen. Wat een fantastisch professionele mannen die ook nog eens erg correct zijn. Er was een jongere man bij (ik weet alleen zijn naam niet meer) die zelfs mijn prive auto van Limburg naar Nijkerk heeft gereden omdat ik het emotioneel niet aan kon. Werkelijk een correcte behandeling en afhandeling."

Gusantow

De verhuizing ging goed. Geen klachten of schade. De verhuizers waren deskundig ze wisten bijvoorbeeld hoe ze een koelkast via de lift naar beneden moesten halen. Alleen aanvangstijd was op het laatst veranderd.

Mevrouw Günzel

Vriendelijke mensen, ze gingen zorgzaam met de spullen om en waren zeker deskundig!

Mw. Leemans

De plek waar we naar toe gingen verhuizen, liepen nog 8 schilders rond. Uiteindelijk is het wel allemaal verhuisd. De manier waarop ze het opgelost hebben was op dat moment heel prettig

Haagse Vogelbescherming

De verhuizing verliep soepel, gemseerd en naar wens zonder enkele schade

Yvonne L.

De verhuizers hebben hard doorgewerkt ze waren zelfs een uur te vroeg en heel coöperatief, wat ik jammer vind dat ik bij moest betalen omdat de schatting niet klopte en i.p.v. goedkoper uit te komen was ik nu duurder uit en moest bijbetalen omdat ze met een te kleine bus zijn gekomen en met nog een man extra en uiteindelijk zaten de dozen ook niet in de prijs.

Astrid

het zijn aardige spontane jongens ze proberen mee te denken, maar ik had zelf heel veel hulp dus ze hoefde niet veel te doen zodat ze eigenlijk binnen 4 uur klaar waren. De lift was wel handig en daarom verliep het ook snel

Joris

Professioneel en deskundig. Behulpzaam tijdens de voorbereidingen. Gedegen en vakbekwaam tijdens het inpakken               

Peters, Hoofddorp

De mannen hebben hard gewerkt. En bedankt Tony voor zijn flexibele planning. Ik hoop voorlopig niet meer te verhuizen maar anders zeker weer met jullie.

Burgess

Ik ben heel tevreden over de mannen en het verhuisbedrijf in het algemeen, maar vond het heel jammer dat ik zelf eerst contact moest opnemen

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move