Imtrans
Situated in: Rotterdam
Description

Imtrans was established in 1925 in Rotterdam and as a Recognised Mover has grown to become one of the biggest removal companies in the region. With 35 qualified movers, 25 removal vans and 10 large ladder lifts, they carry out dozens of home moves every day.

Imtrans was established more than 90 years ago and focuses on private home removals in the area and throughout the whole of Europe. Our Moovyn customers rate Imtrans with an average of 8.1 from 13 reviews.


Features

  • National and international removals
  • Household contents storage
  • Dismantling and packing service
  • Lease of removal lifts
  • Upright and grand piano transport
  • Handyman service
  • Project removals

Look at reviews

Name
Comment
E. de Bruin

Verhuizing prima gergeld en ze waren ruim op tijd en zelfs te vroeg.

Laurijssen

Ik ben veel te laat begonnen met inpakken en had graag gewild dat ze daar advies in hadden gegeven. Ze hebben de schilderijen laten hangen, maar verder ging de verhuizing vlekkeloos. Ik had graag gewild dat ze toch een uurtje bij hadden geteld om rustig de planning door te lopen en het huis na te lopen. De chaos was wel mede dankzij mijzelf, omdat ik niet vroeg genoeg was begonnen met inpakken. Zeker niet ontevreden.

Roza

Ze zouden ’s-Morgens komen, maar ze kwamen om 14:00 uur. Mevrouw moest hier zelf achteraan gaan. Ze hebben het wel goedgemaakt door een compensatie te geven van de prijs en ze hebben extra service verleend.

Karin C.

helemaal picobello in orde en ik was verbaasd dat het op een korte termijn zo goed geregeld werd, ik had geen tijd om allemaal verhuizers af te bellen de verhuizing moest snel gebeuren.

Dhr. Van Beek

Ik geef Imtrans een 7 voor de verhuizing, het had een 9 kunnen zijn, echter moest ik zelf twee dagen van tevoren contact opnemen hoe laat de verhuizers zouden arriveren. De verhuizing zelf is keurig verlopen. De verhuizers waren eerder klaar met de werkzaamheden en werd netjes verekend achteraf.

Luijten

vergeleken met onze eerdere verhuizingen zijn we niet geheel tevreden, namelijk we hebben onvoldoende dozen gekregen en geen enkele doos was voor het servies goed. Wellicht verdient het aanbeveling iets duurder aan te bieden, maar dan incl. dozen.

Kim

Wij zijn verhuisd van Rotterdam naar Utrecht en zijn dik tevreden over Imtrans.

Stokroos

De verhuizer zou met 4 verhuizers komen, diegene waar ik afspraken mee had gemaakt was er niet bij. Er zijn een paar dozen vergeten van de vliering. Uiteindelijk heb ik dit zelf weggehaald, omdat het op een vrijdag of zaterdag niet kon. Ik ben wel blij dat ze op zo’n korte termijn kon verhuizen en is over het algemeen tevreden.

Bostoen

Ik heb specifiek gekozen voor een erkend verhuisbedrijf, en Imtrans heeft de verwachtingen waargemaakt!

Mulder

De verhuizing is perfect uitgevoerd met een extra wagen en een lift erbij. Ze waren heel flexibel. Er moest iets veranderd worden in de route en dat was geen probleem. Ze waren heel voorzichtig, het werd perfect ingepakt en ik heb niets meer dan lof. 

Keizer Everaert

Jan

Alles is netjes verhuisd binnen de afgesproken tijd.

Jansen Baarle

Het verhuisbedrijf heeft naar verwachting verhuisd en voor een zeeer redelijke prijs

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move