Schlechter transport en verhuizingen
Situated in: Doetinchem
Description

Schlechter transport en verhuizingen is based in Doetinchem and is not a Recognised Mover. With around 6 professional movers, they operate primarily in the Doetinchem area, and specialise in fast, small-scale removals.

Schlechter transport en verhuizingen was established in 2008 and is a small but personal removal company that aims to provide an affordable service. They use packaging and seal furniture, even for local removals. Always read beforehand what other Moovyn customers say about Schlechter transport en verhuizingen.


Features

  • National removals
  • Dismantling and packing service
  • Piano transport
  • Storage

Look at reviews

Name
Comment
De La Court

Professionele verhuizers die goed met je kunnen meedenken, ontzettend knap dat ze precies hebben ingeschat hoe groot de wagen moest zijn, en ja hoor alles paste precies in een 40 m3 wagen zodat het in 1 keer naar de eindbestemming kon.

97 beoordelingen via Marktplaats

Reviews zijn te vinden op http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/verhuizers-en-opslag/46978-schlechter-transport-en-verhuizingen-vof.html#reviews-list 

Van Drempt

De mensen waren perfect dat was geen probleem alleen de afspraak was dat ze met een grotere auto zouden komen, en uiteindelijk is dat niet gebeurt en kwamen ze met een kleinere wagen waardoor ze enkele keer heen en weer moesten rijden.

Van Lieshout

Verhuizing is dankzij Schlechter Transport vlekkeloos en compleet naar wens verlopen

Uit Zutphen

Wij zijn zeer tevreden met de verhuizing uitgevoerd door Jeroen Slechter Transport. Hij en zijn collega waren mooi op tijd en zij hebben de inhoud van onze complete woning snel en netjes verzorgd bij het nieuwe adres.

Laura

het ging lekker ze waren keurig op tijd

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move