Verhuizen Doen We Samen
Situated in: The Hague
Description

Verhuizen Doen We Samen is officially located in The Hague, but through collaboration they offer a national removal service. It is not a Recognised Mover, and was established in 2007. It is a medium-sized removal company with 15 in-house professional movers and 6 removal vans.

Moovyn has worked with Verhuizen Doen We Samen from the outset. They offer a speedy service, keen prices, and are very active on the Moovyn platform. Moovyn customers give Doen We Samen an average score of 8.2 out of 15 reviews. Check beforehand what our customers say about Verhuizen Doen We Samen.


Features

  • National removals
  • Dismantling and packing service
  • Storage

Look at reviews

Name
Comment
Marga ten Hoop, Eindhoven

Ik heb echt heel veel moeite gedaan om bij allerlei verschillende verhuisbedrijven offertes op te vragen. Ik wilde graag hulp bij mijn verhuizing omdat ik en mijn vriend allebei geen rijbewijs hebben en wij niet afhankelijk willen zijn van anderen. Maar viel dat even tegen! Ik wist niet dat verhuizen zo duur was. Tot dat een collega van me mij wees op verhuizendoenwesamen. Ze was zelf een keer verhuisd door dit verhuisbedrijf en het was echt goedkoop zei ze. Ik zag gelijk op de homepagina al dat ze goedkoper waren dan anderen. Toen bleek ook nog eens dat je helemaal niet per se 2 verhuizers in hoeft te huren. Scheelde dat ineens een hoop! Chapeau verhuizendoenwesamen! Goed idee!

Arjan Vermeend, Amsterdam

Ik had genoeg hulp bij mijn verhuizing maar enige professionele ondersteuning leek mij wel handig. Bovendien was het huren van een verhuiswagen alleen niet eens zo veel goedkoper. Ik ben zeer tevreden over verhuizendoenwesamen!

Liao

Erg fijn verhuisd, snel gedaan, medewerkers waren vriendelijk en goed gedaan.

Raymond Bulthaus, Utrecht

Mijn ouders wilden me wel helpen met het verhuizen van mijn spullen naar mijn nieuwe studentenkamer in Utrecht maar het probleem was dat al mijn spullen over een wenteltrap naar boven moesten. Dat ging nooit lukken. Een verhuislift was een oplossing maar mijn vader was bang dat de nieuwe spullen die ik had het niet zouden halen tot boven als we het zelf moesten doen. Daarom heeft hij verhuizendoenwesamen.nl ingeschakeld. Was hem aangeraden door een collega omdat het goed en goedkoop was. Na mijn studie zal ik zelf mijn verhuizing moeten betalen. Gelukkig heb ik al een goed adres; verhuizendoenwesamen.

Hiddink

De verhuizing is goed verlopen in een goede sfeer, alleen pech met de file.

Johan Linsen

We hadden een prima team gekregen,  de bedoeling was dat ze met z'n vieren zouden komen. Maar ik werd 1 dag van te voren netjes gebeld door de planner, die aangaf dat ze met 1 verhuizer minder zouden komen (i.v.m. het ziek zijn) en dat het misschien iets langer zou duren. Maar de jongens waren bereidwillig en dachten mee. Waren heel vroeg begonnen. Ook heb ik 1 extra voorbeeld van hun bereidwilligheid,  de Ikea kasten die we besteld hadden en die op het moment dat we bezig waren met de verhuizing geleverd werden, de verhuizers waren totaal niet beroerd  om die ook naar binnen te sjouwen.

Lia van Schie, Amsterdam

Verhuizendoenwesamen was voor mij echt een uitkomst. Omdat ik chronisch ziek ben heb ik een aangepaste woning gekregen. Ik heb niet zo'n hele hoge uitkering en kan ik zelf niet helpen met sjouwen. Met hulp van de buren en een verhuizer van verhuizendoenwesamen.nl was ik in iets meer dan een halve dag klaar voor minder dan vier honderd euro. Een ander verhuisbedrijf had ik echt niet kunnen betalen! Ik zeg het voort... niet alleen het goedkoopste verhuisbedrijf, ook het beste!. bedankt!

Van der Loo

Het vergelijken had weinig zin, want het moest snel gebeuren en de andere verhuizers hadden geen ruimte, ik had 5 mensen geregeld we waren veel sneller klaar

Elferich

Al mijn complimenten voor Wil de chauffeur, de verhuizing verliep goed omdat ik nog geen plek had op de camping hebben we de verhuizing in 2 dagen gedaan. Hij was keurig op tijd en heeft het netjes gedaan.

Ramsy Harran uit Rotterdam

We zijn hartstikke blij dat verhuizendoenwesamen. ons heeft geholpen met de verhuizing. De wijk waarin wij woonden wordt compleet vernieuwd dus we moesten allemaal verhuizen. Sammy, het beste vriendje van Leroy is 3 weken geleden al verhuisd door verhuizendoenwesamen. en zijn moeder was daar zeer over te spreken. Het goedkoopste zei ze. Omdat we een verhuispremie hebben ontvangen van de woningbouw heb ik ze samen lekker al het sjouwwerk laten doen. Konden Leroy en ik ondertussen afscheid nemen van zijn oude buurtgenoten. Gelukkig woont hij nu weer vlak bij Sammy. Dank je wel mannen van verhuizendoenwesamen. Namens mij en Leroy, Rotterdam

Tim Kilcher

The guys where great, everything went well I would like to give them a 10.

Christiaan

we hadden een spoed verhuizing van een kantoor verhuizing vanuit België naar Nederland en de verhuizing verliep gewoon perfect

Albert

Het was een spoed kantoor verhuizing, goedkoop is duurkoop. Maar we hebben het samen achteraf goed geregeld.

Barbara Schalk

het was voor mij een super evaring ze waren vriendelijk proffesioneel en ik zou het iedereen aanraden en mocht ik weer verhuizen zou ik het zo ook weer doen

Ellen van Stiphout Rotterdam

Ik was eigenlijk op zoek naar een verhuislift om te huren. Toevallig kwam ik bij verhuizendoenwesamen terecht. Bij hen was de lift nog goedkoper dan ergens anders. Ik hoefde nu ook geen bus meer te huren. Al met al wel ietsje duurder dan zelf verhuizen maar nog steeds ruim binnen mijn budget. En ik had zo ook verder geen gedoe met borg betalen of eigen risico. Een belletje was voldoende en het was direct geregeld. Ik wist vooraf precies wat ik moest gaan betalen. Hartstikke goed idee wat ze hebben. Zelf mensen regelen die helpen maar toch professionele hulp met een verhuiswagen. En daardoor goedkoop. prima toch!

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset move