Verhuizen was nog nooit zo makkelijk!

Wij zijn er voor je. Boek eenvoudig online je verhuizing met Moovyn.

Start meteen met je verhuizing

Begin met het invullen van je adressen

Ervaar het zelf!
 • Jij boekt, wij regelen het!
 • Makkelijk je inboedel ingeven
 • Direct of in termijnen betalen

Moovyn is er voor je, ook in de regio Amsterdam

Verhuizen in de Randstad is niet altijd even makkelijk. Drukke stadscentra, zoals die van Amsterdam, kennen veel smalle straten met flink wat verkeer en hoge en smalle woningen zoals Grachtenpanden of herenhuizen. Met Moovyn zorg je er ook in en rond Amsterdam voor dat je verhuizing comfortabel verloopt. Onze hoofdstad is een populaire bestemming, ook voor veel internationale verhuizingen. En of het nu gaat om een verhuizing naar het oude centrum of een ander stadsdeel, bij Moovyn is een groot aantal verhuizers aangesloten met ervaring en kennis van verhuizen binnen een drukke stad als Amsterdam. Het enige dat je hoeft te doen is online snel en gemakkelijk je inboedel en woning ingeven en een verhuizer te kiezen. Wij zorgen ervoor dat de verhuizer, indien nodig met verhuislift, op de grote dag bij jou aan de deur verschijnt. Overigens is het in het centrum van Amsterdam wel belangrijk dat je een parkeervergunning regelt voor de verhuizer. Wil je meer informatie hierover? Die vind je in de meestgestelde vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij kunt genieten van de nieuwe stap in je leven!
Heb je vragen over verhuizen van of naar Amsterdam? Stel ze dan gerust via onze livechat! Beschikbaar op ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Waarom Moovyn?

Moovyn zorgt dat de verhuizer weet wat en wanneer hij moet verhuizen en helpt je bij het voorbereiden op je verhuizing

Jij boekt, wij regelen het!

Moovyn zorgt dat de verhuizer weet wat en wanneer hij moet verhuizen en helpt je bij het voorbereiden op je verhuizing

Service tot in huis!

Onze verhuizers werken verder dan de voordeur: ze zetten je dierbare spullen op de plek in je nieuwe woning waar jij ze wilt hebben.

Gratis verhuisverzekering!

Een verhuisverzekering is inbegrepen bij elke Moovyn-verhuizing en alle aangesloten verhuizers.

Gratis verhuisdozen!

Bij je Moovyn-verhuizing krijg je net zoveel dozen als jij nodig hebt.

Direct een prijs!

Moovyn toont je direct de ideale prijs van je verhuizing door het vergelijken van meer dan 50 verhuisbedrijven

Zorgvuldig geselecteerde verhuizer!

Je verhuizing wordt uitgevoerd door een zorgvuldig gescreend verhuisbedrijf.

Persoonlijke support!

Ook na je reservering voorzien we je van support en tips om je verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Extra diensten!

Opslag nodig of je spullen laten (de)monteren? Dat kan! Bij Moovyn regel je alles dat je nodig hebt voor een zorgeloze verhuizing!

Hoe werkt Moovyn?

Van begin tot eind, bij Moovyn ben je op het juiste adres voor het regelen van jouw aankomende verhuizing! Hoe we dat doen? Heel simpel!

1

Gefeliciteerd! Je gaat verhuizen!

Je gaat een nieuwe stap van je leven in, spannend! Waar je ook heen gaat, Moovyn kan je helpen met jouw verhuizing.

2

Altijd voorbereid!

In de Moovyn-wizard vul jij jouw woonsituatie en inboedel in. Hierdoor zijn onze verhuizers perfect op de hoogte van wat ze te wachten staat op jouw grote dag!

3

Moovyn berekent direct je prijs

Afhankelijk van je wensen berekent Moovyn een prijs. We hanteren vaste prijzen, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan.

4

Jij boekt, Moovyn regelt de rest!

Nadat je reservering is gemaakt, regelt Moovyn alle afspraken met het verhuisbedrijf en zorgen we voor de verhuisdozen, zodat er op de grote dag niets meer fout kan gaan.

5

Verhuizen maar!

De verhuizers staan in de ochtend aan de deur, klaar om alles te verhuizen naar jouw nieuwe droomhuis!

6

Geniet van jouw nieuwe thuis!

Nu is het tijd om lekker onderuit te zakken op de bank en te genieten van jouw nieuwe huis. Zonder zorgen.

Wij zijn er voor je

Voor al je vragen, suggesties of opmerkingen staan we continu klaar. Wil je ons spreken? Start dan nu meteen een chatgesprek met ons! De live chat is beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Ga naar support
Question

Meestgestelde vragen

In de nieuwe woning worden de dozen in een hoog tempo ‘gelost’. Dat betekent dat de verhuizer direct moet kunnen zien waar de doos naartoe moet gaan. Nummer bijvoorbeeld alle kamers of geef ze een duidelijke naam. Zet dat dan natuurlijk ook duidelijk op de doos (het liefst aan de zijkant, bijvoorbeeld als de dozen gestapeld zijn is het nog steeds zichtbaar voor jou en de verhuizers).

Enkele dagen voor jouw grote verhuisdag ontvang je van ons de exacte tijd waarop de verhuizers bij je voor de deur zullen staan. Meestal is dat vanaf 08.00 uur 's morgens. 

In principe zou alles wat in een verhuisdoos past, ook in een verhuisdoos verhuisd moeten worden. Kleine spullen als boeken en servies liggen voor de hand, maar ook grotere items zoals vazen, tennisrackets, posters, knuffels, plankjes, kleine spiegels en veel meer kunnen het beste in een verhuisdoos worden ingepakt. Waarom? Ten eerste omdat een verhuisdoos beschermt. De kans op schade is hierdoor vele malen kleiner. Maar even zo belangrijk is het gemak waarmee je een verhuisdoos kunt verhuizen. Het gaat verplaatsen van een doos is vele malen sneller dan alle spullen ‘los’ verhuizen. Daarnaast stapelen dozen veel beter in de verhuiswagen vanwege de vorm. Volle dozen zet je gemakkelijk op elkaar. Daarmee benut je alle ruimte in een wagen en kun je meubels ‘vastzetten’. Met een rij gestapelde verhuisdozen kan je dus ook kleine meubels beschermen tijdens het transport!

De verhuizing staat bijna voor de deur, net zoals de verhuiswagen die jouw inboedel op de grote dag veilig en wel zal gaan vervoeren. Tenminste, als je eventuele parkeerontheffiningen/vergunningen tijdig geregeld hebt. Mocht je dit niet al gedaan hebben, kijk dan weken van tevoren of er vergunningen geldig zijn in jouw buurt. In sommige gemeenten bestaat er namelijk een termijn van ruim twee weken.  Woon je in een winkelstraat of boven een winkel? Vaak geldt hier een parkeerverbod en mag er enkel in de ochtend geladen en gelost worden. Wil je toch voorkomen dat verhuizers een flinke wandelroute moeten afleggen en daarmee tijd verliezen? Zet de wekker wat eerder en zorg dat alles netjes in de verhuiswagen is opgeslagen voordat de winkels opengaan.  Als er wekelijks een vuilniswagen door je straat rijdt, dan kun je er zeker van zijn dat de verhuiswagen hier ook prima kan rijden. Gaat dit niet op voor jouw straat, dan kan het zo zijn dat paaltjes moeten worden verwijderd. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat een straat afgezet moet worden of wegen omgeleid moeten worden met behulp van verkeersborden. Deze stemmingsvergunning moet weken van tevoren geregeld zijn. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!  Tip! Woon je in een drukke straat? Stel de buren op de hoogte van je verhuizing. De verhuiswagen komt immers ook bij hen voor de deur te staan en kan voor overlast zorgen. Probeer bovendien in overleg met omwonenden drie parkeerplaatsen voor je woning te reserveren, zodat de verhuiswagen dichtbij geparkeerd kan worden en verhuizers niet onnodig ver hoeven te lopen.

Op het moment is het nog niet mogelijk om de opslag van je inboedel te regelen via Moovyn. Wanneer je bijvoorbeeld kleiner gaat wonen of even flink de bezem door je huis wilt halen voordat de bezichtigingen plaatsvinden, kan het heel wenselijk zijn om jouw spullen tijdelijk ergens anders onder te brengen. Wij begrijpen dit en werken er dan ook hard aan om opslag in de toekomst aan te kunnen bieden via ons platform. 

Je kunt de boeking op ieder gewenst moment annuleren. Geef je dit eerder dan 30 dagen aan vóór de verhuizing, dan verloopt je annulering geheel kosteloos. 

 • Tot 30 dagen vóór de verhuisdatum betaal je 15% van de verhuisprijs
 • Tot 14 dagen vóór de verhuisdatum betaal je ten hoogste 50% van de verhuisprijs
 • Tot 7 dagen vóór de verhuisdatum betaal je ten hoogste 75% van de verhuisprijs
 • Tot binnen 7 dagen voor de verhuisdatum is de volledige verhuisprijs verschuldigd
Meer informatie hierover vind je in de Algemene Voorwaarden op onze website.

Moovyn bespaart je veel tijd: niet alleen doordat een gecertificeerde verhuizer jouw verhuizing uitvoert, maar doordat je online verhuizers kunt vergelijken die voor jouw verhuizing geschikt zijn. Je hoeft dus geen losse offertes op te vragen of verhuizers bij jou thuis uit te nodigen. Wij schatten online in hoe groot je inboedel is en welke verhuizers het beste bij jou passen.

Ben jij helemaal klaar voor de speciale dag? Moovyn helpt je een handje! Wij leveren je gratis verhuisdozen bij jouw verhuizing, waarin je jouw spullen netjes kunt opbergen. Jouw eerste stap richting een 'verhuisklaar' huis!  Maar wat is 'verhuisklaar' precies? Is verhuizen nog wat nieuw voor je, dan heb je mogelijk niet eerder van deze term gehoord. Daarom zetten wij even alles even voor je op een rijtje. Wel zo belangrijk, want de prijs van de verhuizing hangt voor een groot deel af van hoe jij je voorbereid hebt op jouw verhuizing: 

 • Zodra je gaat verhuizen, begin je met het inpakken van de spullen die meegaan naar het nieuwe huis. Óf juist weggebracht moeten worden! Je zult namelijk niet alles meenemen naar je nieuwe woning. Al wat niet mee hoeft met de verhuizing, dient tijdens de verhuizing niet in de woning aanwezig te zijn. Verhuizers zien immers het liefst dat de spullen al weggedaan zijn. Is dat niet mogelijk? Houd deze spullen dan apart, duidelijk herkenbaar en op een plek waar ze niet in de weg staan.
 • De regel is: alles wat in een verhuisdoos past, dient in een verhuisdoos te zitten. Dat klinkt misschien logisch, maar de praktijk kan soms anders uitwijzen. Denk bijvoorbeeld aan kleine klokken aan de muur, spiegels, schilderijen, apparaten, planten, bloempotten buiten en andere kwetsbare spullen: je onderbuik zegt misschien dat je deze spullen apart moet laten vervoeren, maar ze horen zeker ook in een zogenaamde Moovyn Box thuis. 
 • Daarbij kun je ondervinden dat niet iedere doos dicht kan. Geen zorgen, er zijn altijd een paar open verhuisdozen te vinden tijdens een verhuizing. Maar probeer dit niet als maatstaf te nemen: het grootste deel van de dozen dient toch wel gesloten te zijn. 
 • De verhuisploeg staat meestal vroeg in de ochtend op de stoep en start veelal direct in de woonkamer en de keuken. Plan dus niet om op de verhuisdag nog spullen in te pakken. Dit verstoort het werk van de verhuizers en kan leiden tot meerwerk en dus meer kosten. Kortom: alles dient ingepakt en wel klaar staan op de grote verhuisdag. Mocht je dan toch merken dat je niet voldoende dozen hebt, regel op tijd een paar extra items. 
 • Als je besloten hebt om de meubels en andere spullen zelf te demonteren, doe dit dan op tijd. De spullen dienen namelijk volledig gedemonteerd klaar te staan op de verhuisdag. Heb je daarnaast kleinere materialen uit elkaar gehaald zoals planken en bevestigingsmaterialen? Vergeet deze niet in te pakken in een verhuisdoos.  
 • 'Verhuisklaar' betekent ook dat de gangen, tuin, oprit en de parkeerplekken voor de deur vrij en toegankelijk moeten zijn voor de verhuizers. 
 • Woon je in een appartement en is er een binnenlift aanwezig? Meld dan ruim van te voren aan de interne dienst op welke datum je gaat verhuizen. Het zou zomaar kunnen dat de lift nou net buiten gebruik is door bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden. 

De kosten van een verhuizing bestaan uit een aantal onderdelen. Hierbij moet je denken aan het aantal benodigde manuren, de afstand van de oude woning naar de nieuwe woning en in sommige gevallen optioneel een verhuislift en (de)montage. Wil je weten wat jouw verhuizing kost? Bij Moovyn bereken je in vijf eenvoudige stappen de prijs voor jouw verhuizing, die je vervolgens direct online bij ons kunt boeken!

Helaas kun je momenteel met Moovyn niet verhuizen van, naar of binnen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. We zijn uiteraard continu bezig met het verbeteren van onze diensten en werken er dan ook hard aan om zulke verhuizingen in de toekomst mogelijk te maken. 

Op dit moment is het alleen mogelijk jouw complete inboedel te verhuizen met Moovyn. Wil je slechts een aantal spullen en meubelstukken van grote afmeting verhuizen, dan kun je voor deze verhuizing momenteel niet bij Moovyn terecht. We werken ernaar dit in de toekomst wel mogelijk te maken.

Het goed inpakken van een verhuisdoos is niet ingewikkeld maar vraagt wel enige aandacht. Let hierbij op: Het gewicht Een verhuisdoos die te zwaar is, wordt moeilijk verhuisd. 25 kilo is het maximum. Je hoeft echt niet elke doos op een weegschaal te leggen maar als je de doos zelf erg zwaar vindt, dan vinden de verhuizers dat ook. Wat zit er in Schrijf duidelijk op een verhuisdoos wat er in zit. Dat maakt het bij het uitpakken / ‘zoeken’ in de nieuwe woning een stuk eenvoudiger. Denk o.a. aan de afstandsbediening van de TV. Die wil je niet dagen moeten zoeken. Maar gebruik bijvoorbeeld ook 1 doos om alle demontage onderdelen van kasten en bedden in te doen en schrijf het duidelijk op de doos. Deze doos heb je namelijk direct nodig in de nieuwe woning en maakt het heel eenvoudig om je meubels weer te monteren. Breekbaarheid Een doos beschermt servies en andere breekbare spullen. Maar niet als je het verkeerd inpakt. Gebruik dus veel inpakpapier. Dat mogen ook kranten zijn (deze geven wel inkt af) of de bekende keukenrol. Deze dozen moeten altijd vol zijn. Dus geen ruimte overlaten waardoor het kan verschuiven. Zo zet je borden bijvoorbeeld altijd op ‘de kant’. Net zoals in de vaatwasser. Bekers mag je stapelen maar doe er wat papier tussen. Pak glazen goed in en ‘leg’ ze in de doos. Gebruik extra papier en ‘proppen’ om direct contact met de glazen te voorkomen. Geef met grote letters aan dat de doos breekbare spullen bevat. Zowel op de voorkant als bovenop de doos.  Waar gaat de doos naartoe? In de nieuwe woning worden de dozen in een hoog tempo ‘gelost’. Dat betekent dat de verhuizer direct moet kunnen zien waar de doos naartoe moet gaan. Nummer bijvoorbeeld alle kamers of geef ze een duidelijke naam. Zet dat dan natuurlijk ook duidelijk op de doos (het liefst aan de zijkant, bijvoorbeeld als de dozen gestapeld zijn is het nog steeds zichtbaar voor jou en de verhuizers).

Bij Moovyn is je verhuizing altijd gegarandeerd. Dat wil zeggen, je verhuizing wordt altijd uitgevoerd, ook al is jouw verhuizer onverhoopt niet in staat de verhuizing uit te voeren. Daarnaast zijn al onze verhuizers gecertificeerd én verzekerd en bieden we jou één vaste prijs. Geen nacalculaties of verrassingen achteraf!

Je bent tot een bedrag van €100.000,- verzekerd, met een eigen risico van € 150,-. Zo kun je zorgeloos jouw verhuizing tegemoet!

Boek je via Moovyn, dan kun je er gerust op zijn dat het verhuisbedrijf de nodige hulpmiddelen meebrengt om jouw verhuizing snel en prettig te laten verlopen. Door het invoeren van de gegevens over jouw verhuizing op de website wordt namelijk bepaald of een verhuislift nodig zal zijn. Geef je bij stap 2 aan dat je in een appartement woont of naar een dergelijk complex verhuist, dan zal er gevraagd worden op welke etage jouw woning zich bevindt. Woon je boven straatniveau, dan is het naar buiten of naar boven sjouwen van jou inboedel natuurlijk een behoorlijke klus. Is er een binnenlift aanwezig? Dan is het zo opgelost en hoeft er geen buitenlift ingeschakeld te worden! Via de website vragen we dan ook altijd of dit het geval is.  Gebruik je een verhuislift, dan is jouw verhuizing zó gepiept. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat jouw spullen er even netjes uit zullen zien na de verhuizing als voor de grote verplaatsing. Toch is het niet altijd mogelijk om een verhuislift te gebruiken en gelden de volgende algemene richtlijnen:

Verhuislift t/m 3e of 5e etage

 • Je moet beschikken over een balkon, balustrade en/of een groot raam dat open kan.
 • De verhuislift die tot en met de 3e verdieping gaat, kan gemiddeld niet verder dan 4 à 5 meter van het pand af staan.
 • De verhuislift die tot en met de 5e verdieping gaat, kan gemiddeld niet verder dan 6 à 7 meter van het pand af staan.
 • De verhuislift kan niet worden geplaatst op struiken of planten. Met andere woorden: er dient een stevige ondergrond te zijn. 
 • Er moet voldoende ruimte aanwezig zijn om de lift te plaatsen en er omheen te kunnen lopen.
 • Denk hierbij aan 5 m2 voor een verhuislift tot en met de 3e etage en 10 m2 voor een verhuislift tot en met de 5e etage.
Let er wel op dat er niets de lift in de weg staat, zoals bomen, lantaarnpalen en/of reclame-uitingen van onderliggende winkels. Voorkom daarnaast onprettige verrassingen voor de onderburen en maak bespreekbaar dat je van plan bent een verhuislift te plaatsen. Op de dag van verhuizen zullen ook zij namelijk tegen een verhuislift aankijken.  Ten slotte bepalen de verhuizers aan de hand van de veiligheidseisen of de lift daadwerkelijk ingezet zal worden. Twijfel je zelf over het al dan niet plaatsen van een verhuislift? Neem gerust contact op met onze helpdesk! Indien mogelijk ontvangen we dan graag een foto van de situatie, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen met ons advies.

Je kunt de door jou ingevoerde gegevens en voorkeuren zelf wijzigen tot aan je reservering. Heb je net op de boek-knop gedrukt en besef je dat jouw boeking toch nog wat aanpassingen vergt? Geen zorgen, we staan op ieder uur van de dag voor je klaar! Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op en wij voeren de wijziging voor je door. 

Op het internet vind je tegenwoordig de meest verleidelijke aanbiedingen van zogenaamde zelfstandigen of verhuisbedrijven die pretenderen jouw verhuizing wel 'eventjes' voor weinig geld te regelen. Let op: verhuizen is en blijft een vak en de nodige dosis ervaring en professionaliteit zijn onmisbaar om jouw verhuizing in goede banen te leiden.  Ervaren verhuizers laten zich makkelijk onderscheiden van dergelijke 'beunhazen' of studentenclubs: ze hebben een vakdiploma op hun naam staan, beschikken over moderne hulpmiddelen én zijn goed verzekerd. En misschien wel het belangrijkst: de verhuizers komen ook daadwerkelijk opdagen op jouw speciale dag.  Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat verhuizer-look-alikes niet komen opdagen of de verhuisdatum op het laatste moment verzetten. Online kan iedere simpele organisatie zich al gauw een verhuisbedrijf noemen en daardoor is het vinden van een geschikte verhuizer door de jaren heen bemoeilijkt. Gelukkig zijn wij er om je te helpen bij het vinden van de geschikte partij!  Waar kun je op letten? 

 • Check de reviews van andere klanten.
 • Ga na of het bedrijf betiteld is als Erkende Verhuizer.
 • Onderzoek hoe verhuisverzekeringen geregeld zijn.
 • Let op prijzen en andere signalen om in te schatten hoe betrouwbaar het bedrijf is.  
 • Ontdek of er een eigen risico geldt bij verhuisschade. 
 • Controleer of het bedrijf een vervoersvergunning heeft. 
Wanneer de lage verhuisprijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het laatste dus meestal het geval.  Bij Moovyn ben je verzekerd van een professionele service. Wij leggen alle verhuisbedrijven die zich bij ons aanmelden immers scherp onder de loep en maken alle bedrijfskenmerken vervolgens inzichtelijk voor jou.

Voor de verhuizing:

 • Bel de gemeente en ga na of er op de verhuisdag iets speelt in jouw straat waardoor wij jouw woning niet met de verhuiswagen kunnen bereiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een markt, wegwerkzaamheden en andere gebeurtenissen die de doorgang kunnen belemmeren. Dit geldt overigens voor beide adressen. 
 • Check tevens bij de gemeente of er een parkeervergunning of -ontheffing nodig is voor de verhuiswagen en regel dit indien nodig direct.
 • Informeer je buren en vraag hen of ze de parkeerruimte voor je huis willen vrijlaten op de verhuisdag.
 • Parkeer een drietal auto's van jezelf of vrienden voor je huis om er zeker van te zijn dat de ruimte beschikbaar zal blijven voor de verhuiswagen.
 • Indien je vrienden en familieleden ingeschakeld hebt, bespreek dan goed wat je van ze verwacht en hoe laat ze aanwezig moeten zijn.
 • Regel een oppas voor de kinderen en huisdieren. Zo loopt niet alleen de verhuizing een stuk soepeler, maar bespaar je hen ook een hoop stress. 
 • Gebruik geen tassen en vuilniszakken, maar verpak alle kleine spullen in verhuisdozen.
 • Zorg ervoor dat alles is ingepakt voor de verhuisdag. Op de verhuisdag zul je namelijk merken dat je hier geen tijd voor hebt. 
 • Je kunt er bij Moovyn voor kiezen om meubels te laten monteren en demonteren. Doe je het liever zelf? Demonteer bedden en kasten dan vóór de verhuisdag. 
 • Nummer of besticker alle items en doe gerelateerde spullen in één doos, zodat je ze na de verhuizing direct weer kunt terugvinden. Voorzie ook de verhuisdozen aan de zijkant van een herkenbaar label.  
Op de verhuisdag
 • Bespreek allereerst met de voorman van de verhuisploeg wat je van de verhuizers verwacht en wat verwacht mag worden van vrienden die mee helpen.
 • Voor verhuizers staat goede en volledige service voorop. Wees dus specifiek en duidelijk over jouw verwachtingen, zodat er geen service wordt verleend die niet wenselijk is. 
 • Laat de verhuizers weten waar de spullen mogen komen te staan. Stickers kunnen hierbij helpen. 
 • Laat de hulp die je hebt ingeschakeld voor het schoonmaken van je nieuwe woning of het uitpakken van de dozen pas komen nadat de verhuizers klaar zijn.

Boeken via Moovyn is heel eenvoudig. Via de website voer jij in 5 korte stappen je complete woonsituatie en inboedel in. Op basis hiervan kunnen wij een heel nauwkeurig beeld vormen van jouw verhuizing en weten we precies welke extra hulpmiddelen ingeschakeld moeten worden, zoals een lift. Online wordt dus bepaald hoe jouw verhuizing eruit komt te zien. Zo hoef je niet thuis te blijven voor een huisbezoek. Makkelijk toch? 

Hoe eerder je een verhuizing regelt bij een verhuisbedrijf, hoe meer keus je hebt qua beschikbaarheid. De meeste verhuizingen vinden plaats tijdens de grote vakanties en dan met name de zomerperiode. Vaak zijn de verhuizers dan al vooruit volgeboekt. Tijdig boeken verzekert je dat de planner van het verhuisbedrijf personeel en materiaal kan reserveren. Bij Moovyn vragen we je daarom om minimaal zeven dagen voor je verhuizing te boeken. Zodra je een verhuisdatum weet kun je jouw verhuizing dus direct boeken!

Bij Moovyn kun je ook terecht voor de demontage en montage van je meubels. Wil je dit werk graag aan de vakmannen overlaten? Geef het aan op de website, dan demonteren onze verhuizers de kast, het bed en andere zware meubelstukken bij jou thuis. Even vlug worden deze meubels ook gewoon weer gemonteerd in je nieuwe woning.

Boek je bij Moovyn, dan zijn verhuisdozen gratis inbegrepen. Mocht je zelf nog het nodige verpakkingsmateriaal hebben omdat je bijvoorbeeld recent bent verhuisd, dan kun je beslissen of je de Moovyn-dozen wel of niet wilt ontvangen. Dit verandert dus niets aan jouw totaalprijs.

Moovyn is een online dienst waarmee jij snel en makkelijk je verhuizing kunt regelen. Met Moovyn breng je eenvoudig je verhuizing in kaart en kies je direct de verhuizer die bij jou past. Simpel!

Om jouw verhuizing extra makkelijk voor je te maken, ontvang je via Moovyn ook jouw verhuisdozen. Bestel je op doordeweekse werkdagen vóór 13.00 uur, dan heb je de dozen de volgende dag al in huis! Ontvang je ze liever op een zaterdag of zondag? Ook daar kunnen we voor zorgen! 

Bekijk alle vragen Toon minder vragen
Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk