Bongers
Gevestigd in: Wageningen
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Bongers is een Erkend Verhuizer en gevestigd in Wageningen. Sinds 1920, al bijna 100 jaar, is het bedrijf Bongers een begrip in midden Nederland en gespecialiseerd in (inter)nationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

Bongers is met 12 gediplomeerde verhuizers een middelgroot verhuisbedrijf en aangesloten bij het internationale netwerk: Harmony Relocation Network. Ook heeft Bongers een ISO certificaat. Moovyn werkt vanaf oprichting al met Bongers en Moovyn-klanten geven Bongers gemiddeld een 8,6. Check vooraf wat onze klanten vertellen over Bongers.


Kenmerken

  • (Inter)nationale verhuizingen
  • Opslag inboedels
  • Montage- en inpakservice
  • Speciaal vervoer van piano's en vleugels
  • Handyman service

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Lieke uit Utrecht

In grote lijnen tevreden, alleen ik vond dat de communicatie tussen en Moverall.com en de verhuizer iets soepeler kon verlopen

Den Hartog

De verhuizing is uiteindelijk niet uitgevoerd door Voerman, maar door Bongers. Het werk heeft een uur stil gelegen door de regen. We vonden het jammer dat we het uur extra moesten betalen. Het werk is wel goed uitgevoerd, het ging vlot met 3 mensen. Ik ben opzich wel tevreden!

Ron op de Beke

Ja. Bongers, met name Edwin en Marco waren klasse.

Bedrijf De Achterkant

In één woord: Goed! Het was een lastige verhuizing in het centrum van Utrecht. De jongens hebben heel hard gewerkt want veel is via de trap verhuisd.

Jenessi

I'd like to take this opportunity to thank you and the staff of Bongers for the moving arrangements. AGS were also very efficient in the delivery and everything came in intact.

Van Vliet

Ze waren snel, kwalitatief goed en prijstechnisch ook goed. De prijs die ik in mijn hoofd had daar kwamen ze uiteindelijk ook ongeveer op.

Van der Meer

Mijn schoonzoon heeft jullie gevonden, we hebben ook verhuizers over de vloer gehad maar jullie waren goedkoper uitgekomen. ik ben zeer tevreden en de jongens hebben alles binnen de tijd verhuisd. Als ik iemand weet die gaat verhuizen dan zal ik jullie zeker aanraden.

Noch

De verhuizing goed gegaan alles was optijd. Alles was perfect en alle afspraken zijn ze nagekomen. Ze waren zelfs 15 minuten eerder klaar!

Scott

Ze waren vriendelijk en op tijd en alle verwachting hebben ze waar gemaakt. Was wel een extra man nodig, verder kon de piano gewoon door de voordeur.

Van der Sanden

Deskundige verhuizers ze werkten snel door en waren zelfs een uur eerder klaar.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing