De Gruijter & Co
Gevestigd in: Zoeterwoude
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

De Gruijter & Co is het enige Koninklijke verhuisbedrijf bij Moovyn. Gevestigd in Zoeterwoude en opgericht in 1881 Met 35 verhuizers en 10 verhuiswagens verzorgt De Gruijter particuliere verhuizingen in heel Nederland in het hoge segment.

In 1881 verhuisde De Gruijter, Koning Willem III naar Paleis het Loo. De hoogst haalbare kwaliteit in verhuizen zit in hun DNA. De Gruijter is sinds het begin actief op het platform van Moovyn. Diverse klanten van Moovyn hebben hun ervaringen gedeeld. Lees altijd eerst alle reviews van Moovyn.


Kenmerken

  • (Inter)nationale verhuizingen
  • In- en uitpakservice ‘deluxe’
  • Opslag inboedels
  • Demontage- en inpakservice
  • Verpakken en transport van kunst

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Jan Raes

Het Concertgebouworkest speelt op de meest uiteenlopende locaties in de wereld. Één ding staat voorop bij een transport van de instrumenten van het orkest; er mag eenvoudigweg niets fout gaan. Zo`n transport gaat echt met een militaire precisie. Dat wel vraagt om een logistiek partner die onderkent waarom elk detail belangrijk is. Dit hoef je de Gruijter & Co. niet eens te vertellen; zij komen zelf met nuttige adviezen, toegewijd als ze zijn….

Marianne

De aanloop naar de verhuizing was wat stressvol, wegens de tijddruk. De verhuizing zelf was prima georganiseerd. De twee verhuizers waren super en ik heb me nergens zorgen over gemaakt. In de uitkomst heb ik altijd vertrouwen gehad, omdat we met een zeer professioneel verhuisbedrijf hebben samengewerkt.

Jules en Searl Kortenhorst - Vetter

Searl en ik zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de verhuizing hier in Nederland. Het team dat de afgelopen dagen onze huisraad heeft ingepakt was uiterst professioneel, heel vriendelijk en correct, en heeft keihard gewerkt. Daarmee is alles echt vlekkeloos verlopen. Wij hebben in het verleden vaak internationaal verhuisd, dit was de beste ervaring tot op heden! Onze complimenten aan het hele team.

Van den Bergh

Verhuizing is goed verlopen, een verhuizer was iets te laat (was naar het los adres gegaan) uiteindelijk hebben de jongens hun pauze ingelverd om alsnog volgens de planning klaar te zijn.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing