Fa. P.J. van der Wansem
Gevestigd in: Den Haag
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Fa. P.J. van der Wansem is gevestigd in Den Haag en een Erkend Verhuizer. Het is een echt toegewijd familiebedrijf sinds 1921. Met 8 gediplomeerde verhuizers en 4 verhuiswagens is het een klein verhuisbedrijf dat zich volledig richt op particuliere verhuizingen in de regio Den Haag.

Naast  vooral particuliere verhuizingen zijn zij volledig gespecialiseerd in het vervoer van piano’s en vleugels door heel Nederland. Dit is een specialisme waardoor Fa. P.J. van der Wansem ook vaak door andere verhuizers ingehuurd worden.

Sinds kort werkt Moovyn samen met Fa. P.J. van der Wansem. Zij scoren een 9,2 uit 3 reviews. Check altijd eerst want andere klanten van Moovyn over hun zeggen.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Opslag inboedels
  • Demontage- en inpakservice
  • Speciaal vervoer zoals piano’s, vleugels

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Gerard

Van der Wansem Verhuizingen heeft onze verhuizing binnen Den Haag verricht. Van de offerte tot de afhandeling van onze verhuizing kan ik alleen maar een zeer groot compliment geven. Zeer professioneel, zeer aardig, gemotiveerd en flexibel personeel. Onze verhuizing is een zeer goed verlopen en uitgevoerd.

Esther

Alles is zeer prettige en professioneel verlopen. Een bedrijf wat van begin tot het einde meedenkt adviseert en uiteindelijk presteert.

R. Van Vlie

Op 8 mei verhuisd door verhuisbedrijf Van der Wansem. Een uitermate soepel verlopen gebeurtenis. Vriendelijke verhuizers, beleefd en werken hard door. In 3 uur tijd waren we over! Naast de meubels e.d. met ongeveer 100 dozen. Geweldig. Geen beschadigingen. Helemaal top.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing