Hilversumse Verhuis Service
Gevestigd in: Hilversum
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Hilversumse Verhuis Service is gevestigd in Hilversum en is geen Erkende Verhuizer. Ze werken in de regio Amsterdam plus midden Nederland en met 7 professionele verhuizers zijn ze een klein verhuisbedrijf.

Hilversumse Verhuis Service is opgericht in 1999 en richt zich op de kleinere particuliere verhuizingen in de regio. Vakmanschap en zekerheid zijn hun kernwaarden die Moovyn ook herkent in de reviews van onze klanten. Hilversumse Verhuis Service scoort een 9 uit 3 reviews van Moovyn klanten. Check altijd eerst want andere klanten van Moovyn zeggen over Hilversumse Verhuis Service.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Opslag inboedels
  • Demontage- en inpakservice
  • Verhuur van verhuisliften
  • Piano en vleugel transport
  • Handyman service

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Dhr. vermeulen, Zevenhoven

Vandaag de verhuizing. .hoop stress bij ons..maar alles is zeer soepel verlopen!Mijn dank bij deze..ook namens de familie!

Dhr. Zimberlin, Houten

Prima vaklieden , keurig op tijd en alles volgens afspraak afgewikkeld. Marmeren blad was erg zwaar , maar werd met zorg vervoerd , in en uitgeladen. Ik ben zeer tervreden.

Dhr. van Woerkom, Rotterdam

Pax kasten, side table & buro installeren. Zeer professioneel! Heren waren op tijd, keurig voorgesteld en gingen snel aan de slag. Wisten duidelijk waar ze mee bezig waren en hadden alle kasten snel en kwalitatief goed in elkaar gezet. Zeker aan te raden!

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing