M&M Verhuizingen
Gevestigd in: Assendelft
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

M&M Verhuizingen is gevestigd in Assendelft en in Hillegom. Geen Erkende Verhuizer maar wel een bedrijf met ruime ervaring in particuliere- en bedrijfsverhuizingen in regio Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Alkmaar, Haarlemmermeer en de bollenstreek. Het bedrijf is opgericht in 2010, er werken 10 professionele verhuizers en zij hebben 4 erhuiswagens.

M&M Verhuizingen is een klein verhuisbedrijf dat vooral goede- en betaalbare service wil verlenen. Lees vooraf altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over M&M.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Piano transport

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Fabian

I am very pleased with the movers it all went well and I found the service fine

Fam. De Heij

Wij hebben online naar een verhuisbedrijf gezocht en een offerte op laten maken. Een paar dagen vooraf nog even een reminder dat wij op ze konden rekenen en dat de dag van de verhuizing eraan komt. Op de dag van de verhuizing, op tijd met voldoende personeel, het huis was zo leeg. Vaak denk je dat het wel mee valt, maar als je het huis leeg haalt heb je in de jaren toch meer spullen dan dat je zelf verwacht. Het personeel weet van aanpakken, ze werken hard en doen zonder reden echt niet moeilijk.

Dennis

het betreft een kantoor verhuizing, zeer tevreden over de jongens het verliep vlot en niets was ze te veel

Mariska van den Berg

Snel, Maarten en de anderen zijn heel praktisch en oplossingsgericht, prettige samenwerking … voor een hele vriendelijke prijs. Zeer tevreden!

Dhr. Van Ingen

Ik vond dat ze niet netjes omgingen met tere spullen, terwijl ik wel heb aangegeven dat ze erop moesten letten. Ze begonnen ook 2 uur later dan gepland. Dit was een miscommunicatie, maar ze hadden wel duidelijk moeten aangeven hoelaat ze bij mij waren en niet hoelaat vertrokken. Ze hebben het uiteindelijk wel goed gemaakt en ik ben dik tevreden over hoe het gegaan is. Ik zou ze zeker aanraden. 

Dhr. Van der Bijl

De verhuizing is echt perfect verlopen!

Dhr. Werkman

Ze waren 3,5 uur te laat, maar zijn wel doorgegaan tot het af was. Ze hebben wel letterlijk hun schouders eronder gezet en hebben hun best gedaan om alles netjes af te ronden.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing