Oomen Logistics
Gevestigd in: Katwijk
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Oomen Logistics is gevestigd in Katwijk Een Erkende Verhuizer en gespecialiseerd in lokale en internationale particuliere verhuizingen. Met circa 20 professionele verhuizers werken zij vooral in de regio Den Haag en Amsterdam.

Oomen Logistics is een middelgroot verhuisbedrijf dat betaalbare service wil verlenen zonder toe te leggen op de kwaliteit. Zo worden alle meubelen standaard geseald voor elke nationale verhuizing. Lees vooraf altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over Oomen Logistics.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Piano en vleugel transport
  • Opslag

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Bram Utrecht-Amsterdam

Goed betaalbaar en vlotte verhuizers en ik kon ook met ze meerijden

Gerrit

Een jonge onderneming met oog voor de klant, goeie budget verhuizing!

Mw. Carlsen

Zeer tevreden!

Mw. Van Essen

Mijn spullen (verhuisboedel incl piano) zijn keurig verhuisd. Op tijd, voorzichtig mee omgesprongen en in schone auto/gesloten aanhanger. Afspraken stipt nagekomen. Een aanrader!

Ruben Mullink

De verhuizing verliep vlekkeloos, het waren vriendelijke verhuizers met een  goeie kijk op wat de beste aanpak is. Ondanks dat ze naar een extra laadadres moesten om mijn piano te halen, is de verhuizing zelfs een uur sneller verlopen dan gepland.

Robbert uit Amsterdam

Ik moest de volgende dag verhuisd worden en heb Moverall.com gebeld of ze een verhuizer kunnen regelen, de verhuizing verliep snel en efficiënt we waren zelfs een kwartier eerder klaar. En het werd netjes in mindering gebracht door Oomen.

Van Stoep

Verhuizing van appartement naar aanleunwoning bejaardentehuis. Bedankt voor jullie hulp, was best nog een klus door alle losse spullen. Was een prima samenwerking. Succes met jullie bedrijf.

Mw. Drabbe

Uitstekend werk geleverd. Het was een pittige klus met zware bomen. Emile en zijn collega waren stipt op tijd en werkten hard door. Ondanks de stromende regen bleven ze een goed humeur houden. Ik had de opdracht vrijdagavond om half twaalf gepost en de volgende ochtend om half tien stonden ze al klaar om te beginnen. Aardige, nette mensen die de boel keurig hebben aangeveegd voor ze vertrokken. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Dhr. Van Stoep

Zeer tevreden met de mannen van Oomen Logistics. Ze waren ruim op tijd en hebben zeer goed werk verricht. Het werk bleek iets meer te zijn dan in de advertentie beschreven, maar dit was geen enkel probleem. De mannen hebben keihard doorgewerkt. Ze waren zeer vriendelijk en je kon leuk met ze praten. Als ik nog een klus heb bel ik zeker weer Oomen Logistics. Aanrader!

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing