Passies Hoofddorp
Gevestigd in: Hoofddorp
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Passies Verhuizers is gevestigd in Hoofddorp en Veenendaal. Een Erkende Verhuizer en een begrip op de nationale markt. Met circa 40 professionele verhuizers zijn zij één van de grootste nationale verhuizers en werken zij van Gelderland tot en met de Randstad.

Kleine of grote verhuizingen, in de binnenstad of een boerderij. Passies Verhuizers heeft sinds 1937 met elke verhuizing ervaring en Moovyn herkent de kernwaarden: service, kwaliteit en persoonlijk in de uitvoering van Moovyn verhuizingen. Lees vooraf altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over Passies.


Kenmerken

  • (Inter)nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Piano en vleugel transport
  • Opslag
  • Handyman service
  • Project verhuizingen

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Valeton

Ze hebben me goed geholpen maar ik ben wel moe van het meehelpen.

Thoen

Het is heel prettig en soepel verlopen, mensen waren heel aardig en zoveel beter dan onze vorige verhuizing.

P, uit: Gorinchem

Aanbeveling: ja Ik heb beoordeeld als: Particulier Ik ben: eerste keer klant. Afgenomen dienst(en): Verhuizing, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice. Pluspunten: De verhuizing is heel correct en conform de afspraken uitgevoerd. de medewerkers waren vriendelijk en correct.

Esther uit: Amstelveen

Aanbeveling: ja. Ik heb beoordeeld als: Particulier. Ik ben: eerste keer klant. Afgenomen dienst(en): Verhuizing. Pluspunten: Vriendelijk professioneel team wat oplossingsgericht denkt en uitstekende service heeft verleend!

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing