Schlechter transport en verhuizingen v.o.f
Gevestigd in: Doetinchem
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Schlechter transport en verhuizingen is gevestigd in Doetinchem en geen Erkende Verhuizer. Met circa 6 professionele verhuizers werken zij vooral in de regio Doetinchem en zijn ze gespecialiseerd in snelle, kleine verhuizingen.

Schlechter transport en verhuizingen is opgericht in 2008 en een klein maar persoonlijk verhuisbedrijf dat betaalbare service wil verlenen. Ook voor lokale verhuizingen gebruiken ze verpakkingen of worden meubelen geseald. Lees vooraf altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over Schlechter transport en verhuizingen.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Piano transport
  • Opslag

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
De La Court

Professionele verhuizers die goed met je kunnen meedenken, ontzettend knap dat ze precies hebben ingeschat hoe groot de wagen moest zijn, en ja hoor alles paste precies in een 40 m3 wagen zodat het in 1 keer naar de eindbestemming kon.

97 beoordelingen via Marktplaats

Reviews zijn te vinden op http://diensten-vakmensen.marktplaats.nl/a/diensten-en-vakmensen/verhuizers-en-opslag/46978-schlechter-transport-en-verhuizingen-vof.html#reviews-list 

Van Drempt

De mensen waren perfect dat was geen probleem alleen de afspraak was dat ze met een grotere auto zouden komen, en uiteindelijk is dat niet gebeurt en kwamen ze met een kleinere wagen waardoor ze enkele keer heen en weer moesten rijden.

Van Lieshout

Verhuizing is dankzij Schlechter Transport vlekkeloos en compleet naar wens verlopen

Uit Zutphen

Wij zijn zeer tevreden met de verhuizing uitgevoerd door Jeroen Slechter Transport. Hij en zijn collega waren mooi op tijd en zij hebben de inhoud van onze complete woning snel en netjes verzorgd bij het nieuwe adres.

Laura

het ging lekker ze waren keurig op tijd

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing