Van Hunen
Gevestigd in: Doetinchem
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Van Hunen Verhuizingen is met vestigingen in Duiven en Deventer actief in de regio Gelderland. Van Hunen Verhuizingen is een middelgroot verhuisbedrijf en een Erkende Verhuizer. Zij zijn gespecialiseerd  in de particuliere verhuismarkt, van kleine tot complexe en grote particuliere verhuizingen.

Van Hunen Verhuizingen is een bekende naam in Arnhem en omstreken. Al meer dan 60 jaar richt het bedrijf zich op het leveren van kwaliteit en service. Elke verhuizing, klein of groot, krijgt de volle aandacht. Sinds het begin werkt Moovyn met Van Hunen. Lees vooraf altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over Van Hunen Verhuizingen.


Kenmerken

  • (Inter)nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Piano en vleugel transport
  • Opslag
  • Handyman service
  • Projectverhuizingen
  • Schoonmaakservice

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Fam. De Leeuw

Na een aantal keer zelf te hebben verhuisd besloten we dit jaar hulp in te roepen. Dankzij het goede adviesgesprek viel onze keuze al snel op Verhuisbedrijf Van Hunen. Ze namen de tijd voor onze wensen en we zijn tijdens het gehele proces perfect begeleid. Hadden wij eerder geweten dat er zoveel zorgen uit handen konden worden genomen dan hadden wij veel eerder bij Van Hunen aangeklopt!

M. Mulder

Afgelopen juni heeft Van Hunen ons bijgestaan bij het verhuizen naar een andere stad. Ik zag er erg tegenop maar dankzij de verhuizers van Van Hunen waren mijn zorgen om niets. De verhuizers waren keurig op tijd en hebben al onze spullen met zorg en aandacht verhuisd. De heren waren erg professioneel, zeer prettig in omgang. Ze hielden mij goed op de hoogte en namen al mijn wensen in acht. Kortom: een aanrader voor iedereen.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing