VMS Nederland
Gevestigd in: Woudenberg
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Verhuis & Montage Service Nederland is gevestigd in Woudenberg. Een jong verhuisbedrijf dat is gestart in 2014. Geen Erkende Verhuizer en met 6 professionele verhuizers en 3 verhuiswagens een klein verhuisbedrijf. Ze richten zich volledig op de particuliere verhuizingen in Midden Nederland.

Moovyn werkt vanaf oprichting al met Verhuis & Montage Service Nederland. Wij herkennen de klantvriendelijkheid en onze Moovyn klanten zijn tevreden over hun service. Check vooraf wat onze klanten zeggen over Verhuis & Montage Service Nederland.


Kenmerken

  • Nationale verhuizingen
  • Demontage- en inpakservice
  • Opslag

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Steur

Onze verhuizing van Schalkwijk naar Zelhem had aardig wat voeten in de aarde. Onze gehele inboedel moest een maand worden opgeslagen voordat het naar het nieuwe adres kon worden vervoerd. Verhuis en Montage Service Nederland heeft dit keurig opgeslagen in 5 kisten. Wij waren vooral te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding, deze was erg goed! Daarnaast werkt VMS met een team van aardige en beleefde jongens!

Dhr. Maas

Ik vond het fijn om zelf ook de reviews te lezen op de website over de ervaringen van anderen, mijn verhuizing ging heel vlot en de verhuizers gingen netjes te werk. Het verhuisbedrijf Verhuis Montage Service voldeed aan mijn verwachtingen.

Tinke en Johan

4 jongens begonnen onze verhuizing om half 8 s'morgens en waren bezig tot half 6, zonder vermoeid te lijken na zo'n lange dag hebben ze alles keurig verhuisd en weer in elkaar gezet.

Dhr. J Blinderman

Super goed werk afgeleverd door Verhuis en Montage Service Nederland. Ons meubilair is erg schadegevoelig. Wij hebben dan ook gevraagd of VMS alles wilde inpakken en dat hebben zij keurig gedaan! Het team dat ons verhuisde was erg aardig en goed op elkaar ingewerkt, nogmaals complimenten!

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing