Voerman International
Gevestigd in: Den-Haag
Beoordeling Bekijk beoordelingen
Omschrijving

Voerman International is met 150 gediplomeerde verhuizers en 17 verhuiswagens een groot internationaal verhuisbedrijf. Voerman is gevestigd in Den Haag, Erkend Verhuizer en is ISO gecertificeerd. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar en richt zich op het hogere segment in de markt door de hoogst haalbare service en kwaliteit te garanderen.

Voerman International is vanaf het begin actief op Moovyn en behoort, met enkele andere verhuisbedrijven die Moovyn biedt tot de top in de markt. Lees altijd eerst wat andere klanten van Moovyn zeggen over Voerman International.


Kenmerken

  • (Inter)nationale verhuizingen
  • Opslag inboedels
  • Montage- en inpakservice
  • Piano en vleugel transport
  • Handyman service

Bekijk beoordelingen

Naam
Toelichting
Jayne

Yes everything went well yesterday and I just wanted to mention that the team of guys at the house were excellent they worked efficiently and professionally throughout so please pass on my thanks.

Roctus

"zonder meer is de verhuizing prima en keurig netjes verlopen, en nog wel snel ook"

Megan

Yes, this is my 2nd time working with Voerman, and it was a great experience. Ramon Pavon is a great liaison and he and his team (Corinne, etc) did a great job with the move. I didn’t stress about it at all because I knew they would be so organized and professional. Thanks so much!

R. De Jonge

Zeer vriendelijk, goede kwaliteit en service! Mocht ik weer gaan verhuizen, dan zou ik het zeker weer met Voerman doen!

Mari Gielis

Allemaal prima verlopen en naar verwachting!

Ton Vermeulen

Ik vind over het geheel toch dat het goed is gegaan, maar de planning staat en valt bij alles. Ook de factuur waar het rekeningnummer op stond en het IBAN nummer klopte niet. 3 juni al gereserveerd maar moest er zelf achteraan gaan om een starttijd door te krijgen. Ik wilde niet met een subcontractor verhuizen, maar met Voerman zelf. Uiteindelijk was het een andere verhuizer met een lift van Voerman. Er was geen derde man (is er ook niet gekomen) en ze moeten het niet over subcontractors hebben. Dit had voorkomen moeten worden. Beter plannen! Uiteindelijk hebben ze wel Voerman verhuizers gestuurd na bellen met Moverall.com . Ik heb een bos bloemen gekregen en de verhuisdozen waren gratis. Jerry belde 2 dagen na de verhuizing om het uit te praten. Er goed gedaan. Geen schade en de verhuizing is verder goed verlopen.

Robert

Ik zou een volmondig “JA” antwoorden op de onderstaande vraag. Vond de geboden service zeer professioneel, accuraat en betrouwbaar. De mensen waar we contact mee hebben gehad wisten precies waar ze het over hadden, processen sloten goed op elkaar aan de goederen zijn in goede staat aangekomen.

Moovyn Heart Handled with care!
Moovyn Beeldmerk
Reset verhuizing